Ahogy érezzük magunkat a munkánkban, az meghatározza a teljesítményünket.

Mindannyian valahol ezt az állapotot keressük, hiszen szeretjük jól érezni magunkat és élvezzük, amikor jól mennek a dolgok a munkahelyünkön is. A munkahelyi jóllét (wellbeing) mindezen túl azt is jelenti, hogy van értelme a munkánknak, hogy tökéletesen ki tudjuk használni az adottságainkat, és tudjuk, hogy munkánk értéket képvisel. Ha egy munkatárs jól érzi magát munkahelyén, akkor kreatívabban és hatékonyabban tudja végezni feladatát, ezzel növelve cégének versenyképességét is.
A wellbeing supervision egy gyorsan megtérülő befektetés mindkét fél számára.

A pozitív és inspiráló munkavállalói élmény napjainkban egyre fontosabbá válik.

Ennek megteremtéséhez a külső feltételek ma már nem elegendőek, a dolgozók saját belső megélése és megítélése jelentősebb tényezővé fejlődik. A wellbeing supervision ezt a folyamatot támogatja egy olyan innovatív szakmai személyiség-fejlesztési folyamattal, amely során erősödik a munkatársak szakmai önismerete és önértékelése. Segítségével újra értelmet nyer és kihívást jelent a munkavégzés. A folyamat során lépésenként megerősödik a pozitív munkahelyi élmény. A wellbeing supervision módszer hatékony eszköz a - ma nélkülözhetetlen- rugalmas ellenállóképesség (reziliencia) fejlesztésében is.
Olyan korszerű fejlesztési folyamattal dolgozunk, amely elősegíti a reflektív nézőpontváltást, támogatja a szakmai- és személyes önismeret mélyítését, segít a stressz csökkentésében, a kiégés megelőzésében és elkerülésében.


Ismerkedjen meg velünk


Pozsgai Anita

Business coach, diplomás szupervizor, mediátor

Több mint 10 évet dolgoztam multinacionális közegben vezetőként és beosztottként is. Ezek alatt az évek alatt saját magam is megtapasztaltam, hogy kreatív munkát igazán jól, csak pozitív munkahelyi légkörben lehet végezni és bármilyen tartós munkahelyi feszültség jelentősen megterhelheti az embert mind szellemileg, lelkileg és fizikailag is. Igazán hatékony munkát pedig csak elégedett, motivált és kreatív munkavállalókkal lehet végezni. Wellbeing supervisor-ként abban szeretném támogatni az ügyfeleimet, hogy meg tudják erősíteni a szakmai személyiségüket, jobban ki tudják használni a meglévő képességeiket és rugalmasabban tudjanak reagálni nehéz helyzetekben is.

http://pozsgaianita.hu/

Interjú velem:
RTL Klub Reggeli

+36/30 349 9380

Wawrzsák Zsolt

Diplomás szupervizor és szervezet- és vezetőfejlesztési tanácsadó

Húsz éves tapasztalatomat a köz- és versenyszférában alkalmazottként, közép- és felsővezetőként szereztem. Management szakértőként is dolgozom. Kommunikációs- és értékesítési tréningeket tartok. Egyéni- és csoportos szupervíziós folyamatokat kísérek az egészségügy, a szociális szféra és a for profit szektor munkatársai és vezetői számára. Wellbeing supervisor-ként elkötelezett vagyok olyan szakmai személyiség- fejlesztő folyamat széleskörű alkalmazásában, ahol erősödő önértékelés eredményeként értelmessé válik a munkavégzés, javul az egymás közötti kommunikáció és a személyes felelősségvállalás. Ebben a módszertanban coaching- és szupervíziós elemeket eredményesen alkalmazok.

Interjú velem:
RTL Klub Reggeli | VAOL.hu

+36/30 201 2094

Akik bennünket választotak